Monthly Archives: April 2022

Novosti za APRIL 2022.

02/04/2022

 

Autorima, kolegama, prijateljima i vernim pratiocima…

U iščekivanju uspešnog završetka pravne konsolidacije ArtCENTRA, pozivamo autore da razmišljaju na temu April-u-Beogradu, za prvu izložbu koja nas očekuje u predstojećem periodu. Format radova je ograničen na 50x70cm, a dozvoljeno je da autor izloži najviše dva rada.

Raspis konkursa biće zvanično objavljen čim budu ispunjeni svi uslovi za nastavak rada galerije. Autori čiji radovi budu odabrani za izlaganje nakon žiriranja biće obavešteni o prijemu radova na izložbu.

Autori se mole da obrate posebnu pažnju na to da radovi MORAJU biti opremljeni za izlaganje, potpisani, sa uredno ispisanim podacima na poleđini rada.

Izložba April-u-Beogradu 2022 okuplja autore različitih poetika. Za izlaganje se prihvataju dvodimenzionalni radovi kao i trodimenzionalni manjeg formata. Tehnike radova koji se izlažu su po slobodnom izboru autora.

Na izložbu neće biti primljeni radovi već ranije izlagani na nekoj od naših izložbi.

Sve ostale informacije biće pravovremeno objavljene u raspisu konkursa, koji sa nestrpljenjem očekujemo, uz malu napomenu da će otprilike u istom periodu biti zvanično otvoren i konkurs za tradicionalnu izložbu ArtKVADRAT2022, čija nas realizacija očekuje u drugoj polovini godine, po već ustaljenom modelu izlaganja u nekoliko gradova u Srbiji.

Jedini uslov za učestvovanje na konkursima jeste da ste član ArtCENTRA, a ako to već niste, možete poslati pristupni CV sa do 10 radova u elektronskom formatu na adresu: artplasman@gmail.com

Odgovor o prijemu dobijate u roku do 14 dana, nakon razmatranja Umetničkog saveta, nakon čega Vas obaveštavamo o daljoj proceduri.

Takođe, molimo autore koji imaju zaostale radove sa prethodnih izložbi da što pre dogovore preuzimanje istih putem: artplasman@gmail.com ili na brojeve telefona: 061/3162577 (Emilija) i 060/1179441 (Iva)

Za sve informacije smo na raspolaganju na već navedenoj mejl adresi.

 

DOBRO DOŠLI na DEŠAVANJA ArtCENTRA!