Monthly Archives: December 2019

ŽELIMO VAM ZDRAVLJA & SREĆE u SLEDEĆOJ 2020. godini

Uvažene koleginice i kolege,

eto – SVE BEŽEĆI OD POČETKA STIGOSMO DO SAMOG KRAJA!

Narednih dana primamo još po koju zaostalu prijavu za Art[  ]KVADRAT_2020, u utorak je promocija ATLASA 2 i… onda praznici – do sredine januara.

ŽELIMO VAM KAO i SVAKE GODINE ZDRAVLJA & SREĆE u SLEDEĆOJ 2020. godini!

Međutim, to ne znaći da nećemo da radimo jer nas čeka mnogo toga i ove dane ćemo da iskoristimo za radne sastanke, sređivanje ovogodišnjih utiska i neodrađenih stvari, kao i za pripremu materijala za projekte za sledeću godinu – koji su pred nama..

U Novoj godini vas očekuju intersantne novine koje će vam prvenstveno omogućiti bolje informisanje, ali i mogućnost većeg prisustva i plasmana preko ArtCENTRA!

DOBRO DOŠLI u NOVI IZLOŽBENI PROSTOR u SKADARSKOJ #8 i DEŠAVANJA ArtCENTRA!

otvorena završna postavka izložbe art[ ]kvadrat-srbija_2019

Sinoć, u ponedeljak 9. decembra 2019. godine, je u Izložbenom prostoru u Skadarskoj #8 otvorena završna postavka Međunarodne putujuće izložbe Art[ ]KVADRAT-SRBIJA_2019.

25 Maja SISOJEVIĆ_NESTALI.NASTALI.GRAD

Pobednik izložbe je Maja SISOJEVIĆ, koja je za svoj rad NESTALI-NASTALI GRAD dobia sveukupno najviše glasova na postavkama po gradovima SRBIJE tokom 2019. godine.

Exif_JPEG_420

Na otvaranju su prisutnim autorima podeljeni Sertifikat sa gradovima gde su bile postavke tokom 2019. godine i nekoliko kataloga sa njih. Karakteristično je da je ove godine izložba imala najmanje postavki ne računajući prvih par godina. Uzrok tome je i previranje po redovnim galerijama i gradovima u kojima se izložba tradicionalno realizuje, kao i nemanje para za kataloge i kulturu.

U toku je i Konkurs za 2020. godinu, koji će po svemu biti produžen dok se ne okonča štrajk poštanskih radnika, odnosno PostEKSPRESA, jer nam je nemoguće poslati Prijave i radove. Detaljnije informacije na tel. 060|44.78.780.

DOBRO DOŠLI na DEŠAVANJA ArtCENTRA!