Monthly Archives: September 2019

Богољуб ЂОКИЋ

АртЦЕНТАР вас обавештава да наш члан Богољуб ЂОКИЋ у следећих годину дана (до 15. септембра 2020. године) неће учествовати на изложбама, у жиријима и другом активностима због припреме своје велике Изложбе за 2021. годину.

АртЦЕНТАР му ЖЕЛИ СВЕ НАЈБОЉЕ!

АртЦЕНТАР наградио Радована КУЗМАНОВИЋА

Добитник АртНаграде БЕОГРАДСКИ БЕЛИ ЛАБУД_2016 на изложби УМЕТНОСТ ДАНАС у Народној банци СРБИЈЕ је Радован КУЗМАНОВИЋ, из Руме за рад ОСУ СЕ НЕБО БУКЕТОМ ЗВЕЗДА.

Жири Награде у саставу: Слободан МАЛДИНИ, проф. Александар РАДОЈЕВИЋ, Душан МИЛОВАНОВИЋ, Емилија МАРИНКОВИЋ и Дарко ЧОНКИЋ је једногласно доделио Награду која подразумева и могућност Самостале изложбе, као и новчану награду у висини 200€ (у динарској противвредности).

ДОБРО ДОШЛИ на ДЕШАВАЊА АртЦЕНТРА!

Zatvorena Izložba UMETNOST DANAS

Imamo zadovoljstvo da vas obavestimo da je u petak, 6. septembra 2019. godine, zatvorena Izložba UMETNOST DANAS, na kojoj su podeljene nagrade najavljene u jučerašnjim Večernjim novostima (vidi: Prilog) koje je dodelila ASA, kao i Velika nagrada Izložbe BEOGRADSKI BELI LABUD_2019 koju je dobio Radovan KUZMANOVIĆ, a koju je ustanovio ArtCENTAR. Ova Nagrada, prvi put u istoriji ArtCENTRA, podrazumeva i novčani deo Nagrade (200€ u dinarskoj protivvrednosti).

Ujedno vas obaveštavamo da je jutros, u Dnevniku RTS, objavljen odličan prilog o izložbi!

Podsećamo vas da je preuzimanje radova u ponedeljak, 9. septembra 2019. godine od 12 do 17:00.

Neke od fotografija možete naći na adresi:   https://www.facebook.com/slobodan.maldini/media_set?set=a.10218539333702231&type=3

nagrade večernje novosti za internet

DOBRO DOŠLI na DEŠAVANJA ArtCENTRA!

Kraj Izložbe UMETNOST DANAS

nagrade večernje novosti za internetPodsećamo da će se Izložba UMETNOST DANAS u Narodnoj banci Srbije u petak, 6. septembra 2019. godine sa početkom od 17:00 održati dodela nagrada i svečano zatvaranje izložbe, takođe u prostoru Narodne banke Srbije, a ne kao što je ranije planirano na Novom Beogradu.

Ujedno vas odsećamo da je preuzimanje radova prebačeno za ponedeljak, 9. septembar 2019. godine od 12:00 do 17:00.

Podsećamo vas i da do 10. septembra 2019. godine možete prijaviti svoje učešće u ATLASU-2, kao član ArtCENTRA – putem mejla na artcentar.bg@gmail.com.

DOBRO DOŠLI na DEŠAVANJA ArtCENTRA!

Na kraju Izložbe UMETNOST DANAS u Narodnoj Banci Srbije

Da zaključimo:

Izložba UMETNOST DANAS u Narodnoj Banci Srbije na Slaviji je pokazala da Srbija ima BAZU, da stvaramo SRPSKU SCENU na kojoj preko 200 arhitekata,  likovnih i  primenjenih umetnika i dizajnera od Vinče, preko Nemanjića, motiva Atosa i savremenih dešavanja, pa do ekskluzivnih SOLITONA dr. Dragana R. Todorovića, umetnika i naučnika, imaju mogućnost da plasiraju sebe i svoja autorska dela na kojima Evropa i svet mogu da nam zavide.

DOBRO DOŠLI na DEŠAVANJA ASA-e i ArtCENTRA!